Kvinnopolitiskt forum sprider och utvecklar teorier kring kvinnors arbete och kamp.

27 mars 2007

Feministiska aktionsnätverkets 2:a möte - anfall är bästa försvar!

Vi bjuder återigen in er för att delta i och agera med ett nystartat feministiskt aktionsverk, som initierades på feministfestivalen i Stockholm kring den 11 mars. Aktionsnätverket vill agera offensivt för bättre levnads och arbetsvillkor, mot den borgerliga kvinnofientliga politiken. Vi har olika öppna arbetsgrupper, en grupp kring pigavdraget, en kring vårdnadsbidraget/avtalsrörelsen en grupp för skapandet av ett kvinnocafé/kvinnohus.
Vi i Kvinnopolitiskt forum smygstartade genom att störa ett seminarium kring pigavdraget med arbetsgivarna och Maud Olofsson på 8 mars. Veckan efter det agerade ett av nätverkets aktionsgrupper ”nyckelpigorna” och dumpade sopor utanför arbetsgivrana och uppmanade dem att städa själva. Vad vill ni göra för att skapa ett offensivt utomparlamentariskt feministiskt tryck? Kom och va med på söndagen den 1 april, mellan klockan 14 - 17 på café 44, Tjärhovsgatan 44, Södermalm, Stockholm

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kamrater!
Glöm Kommunal för tillfället - in och understöd Handels nu, det är 70% kvinnodominerat.

10:47 fm

 
Anonymous Anonym said...

Jag håller med om Handels. Det är uppenbart att Svenskt näringsliv går emot idén med kvinnopott, det är mycket enkelt att påvisa detta.

10:42 fm

 

Skicka en kommentar

<< Home